NAŠE SPECIJALNOSTI SU
1. Povećanje produktivnosti Vašeg tima|2. Vaš novi ili bolji WebSite i WebShop|3. Aplikacije prema Vašim potrebama

Imamo veliko iskustvo u projektiranju i izvedbi kompleksnih Internetskih Cloud sustava i aplikacija

Usluge

ZA PRODUKTIVNIJI RAD VAŠEG TIMA

Predlažemo da isprobate naše proizvod Emento koji će Vam uštedjeti vrijeme i novac, a istovremeno značajno povećati učinkovitost.

Previše Vam zvoni mobitel i neprestano ste na telefonu? Pitate se koliko su korisni svi ti sastanci, može li ih biti manje? Sve teže se snalazite u prenatrpanom email inboxu? Ne možete do dokumenata osim ako niste u uredu? Želite znati što se upravo sada događa u poduzeću? Zanima Vas tko i što trenutno radi, na kojim zadacima i projektima se radi i koji je njihov status? ...?

Smanjite troškove i oslobodite vrijeme. Povećajte produktivnost.

Od 2012. razvijamo poslovni sustav "Emento" koji u sebi sadrži rješenja za sve gore navedene probleme. I puno više od toga. Jednostavan je, cijenom vrlo pristupačan, dostupan za korištenje - odmah.

EMENTO - ZA PRODUKTIVNIJI RAD VAŠEG TIMA

Emento je jedno centralno mjesto gdje se odvija komunikacija i suradnja svih Vaših zaposlenika i donose brze poslovne odluke. Emento je namijenjen svim vrstama organizacija, od najmanje do najveće. UPOZNAJTE EMENTO

Pokrenite svoj WebSite i WebShop

Naš vlastiti proizvod Magic Site omogućuje Vam da sami kreirate, ažurirate i održavate čak i najsloženije WebStranice i WebShopove. Vrlo jednostavno i cijenom vrlo prihvatljivo. Tehnološka špica!

Još uvijek nemate Web stranicu tvrtke? Ako ju imate, dali ste njome zadovoljni? Razmislite - dali Vam Vaš WebSite pomaže u poslu i kako? Dali znate tko su Vaši posjetioci i što pregledavaju i pretražuju na Vašim stranicama? Dali su Vam stranice prilagođene za prikaz na mobitelu i tabletu? ...?

Još niste pokrenuli svoj WebShop? Nema više opravdanja, skoro da ni vremena nema više... Iskoristite moderne tehnologije, napravite konačno iskorak i uključite se u svijet elektroničkog trgovanja.

Nudimo Vam vrhunsko rješenje za Vaše WebStranice i za Vaš WebShop. Naš novi proizvod Magic Site ima sve što Vam treba, ali i puno više, sve ono što će Vam kasnije zatrebati. U ovom paketu je i kompletna platforma za Vašu internu komunikaciju i suradnju, kao i neophodne Social aplikacije. Mi Vas pratimo, ali uvijek smo ispred Vas. U izradi Internetskih stranica imamo bogato iskustvo staro koliko i sam Internet - od samoga početka smo ovdje.

MAGIC SITE - POKRENITE SVOJ WEBSITE I WEBSHOP

MagicSite je najnapredniji alat za kreiranje i upravljanje Vašim web stranicama i Vašom elektroničkom trgovinom na Internetu. Ne samo WebSite i WebShop, tu je i cijela društvena platforma za internu komunikaciju i suradnju Vašeg tima, kao i SOCIAL aplikacije za upravljanje projektima, zadacima, aktivnostima... UPOZNAJTE MAGIC SITE

Programi i aplikacije po Vašoj mjeri

U cilju unapređenja poslovanja Vaše organizacije, u mogućnosti smo preuzeti izradu Internetskih i/ili mobilnih aplikacija prema Vašim potrebama. Koristimo najsuvremenije informatičke tehnologije, imamo formalnu stručnost i bogato iskustvo u izradi najrazličitijih aplikacija i poslovnih informacijskih sustava (zalihe, trgovine, financije, CRM, CMS, ljekarne, naplata parkiranja i ostalo...) i to na najrazličitijim platformama i bazama podataka.