PODRUM - Prva Hrvatska poslovna društvena mreža (ESN)

ŠTO JE PODRUM?

PODRUM je prva Hrvatska poslovna društvena mreža, nastala 2012. godine. Iako u sjeni velikih svjetskih imena (Yammer, Salesforce Chatter, Citrix Podio...) PODRUM ima sve značajke korporativne poslovne društvene mreže: javna i privatna radna područja kao i alate za komunikaciju i suradnju. Međutim ima i puno više: AppMarket i Aplikacije. Sve ovo osmislili smo i razvili sami, a posebno smo ponosni na tehnologiju Aplikacija koju smo razvili i ugradili u PODRUM: AppBuilder i AppGenerator. Ona nam omogućuje da izrađujemo nove Aplikacije za PODRUM brzo i jednostavno, bez programiranja. Konačni cilj nam je da te alate predamo u ruke krajnjem korisniku, tj. Vama - da sami izrađujete Aplikacije za svoje potrebe, prema svojoj mjeri.

Na tom putu od 2015. imamo novu verziju PODRUMA koju smo nazvali EMENTO, iako još uvijek mnogi korisnici koriste i PODRUM.

NOVI PODRUM JE - EMENTO

Od 2012. neprestano razvijamo naš osnovni proizvod, poslovnu društvenu mrežu. Nastojimo ju stalno unapređivati i poboljšavati. Od 2015. promijenili smo joj ime - sada se zove EMENTO UPOZNAJTE EMENTO