Dobrodošli na Web stranice poduzeća eBIZ

WEB APLIKACIJE I CLOUD SUSTAVI

eBIZ je usmjeren za izradu poslovnih aplikacija nove generacije. Vjerujemo da klasični intranet više nije dovoljan kako bi se prave informacije dovele pred prave ljude u pravo vrijeme. Zbog toga u svojim rješenjima koristimo ideje i tehnologije koje organizaciji i zaposlenicima donose vidljiva poboljšanja.

Upravo su nas problemi u komunikaciji, pronalasku informacija i razmjeni znanja, te povezivanju i suradnji zaposlenika naveli na razvoj poslovnih aplikacija koje svojim funkcionalnostima nude novi način organizacije i unapređenja poslovanja.

Upoznajte naše proizvode: Obrti.cloud i Emento


Web STRANICE i WebShopovi

  • 20+ godina iskustva u izradi WebStranica
  • 10+ godina iskustva u izradi WebShopova
  • koristimo najmodernije web tehnologije
  • koristimo najpouzdanije Internetske servere
  • MagicSite - vlastiti CMS za izradu WebStranica i WebShopa - upoznajte MagicSite
  • MagicApps - vlastiti alat za brzi razvoj WebAplikacija i CMS-ova po narudžbi

Pogledajte nekoliko naših radova:

Obrti.cloud

Obrti.cloud je napredni Internetski sustav namijenjen obrtniku-poduzetniku za samostalno vođenje svih poslovnih evidencija obrta. Za paušalce, obrtnike dohodaše i dobitaše. Za uslužne djelatnosti, proizvođače i veletrgovce. POSJETI Obrti.cloud

WebShop START - Demo verzija za Vas

Pogledajte demo trgovinu s nekoliko kategorija proizvoda. Obratite pozornost na brzinu, jednostavnost i funkcionalnost! Možete slobodno i završiti narudžbu - plaćanje pouzećem (nećemo Vam slati robu :). Probajte i PayPal - ovo je naša demo PayPal trgovina koja Vam ne skida "prave" novce s računa! POGLEDAJ DEMO!